Tornem amb el Premi Josep Lacreu Sena al millor llibret en valencià de les falles d’Alfafar

Compromís per Alfafar premiarà les comissions falleres d’Alfafar per l’ús del valencià als seus llibrets. El premi porta el nom de Josep Lacreu Sena, primer cronista d’Alfafar i autor de llibrets fallers.
La nostra organització política ha convocat un primer premi de 100 euros, i un segon de 50 euros. A més, farà entrega d’un pergamí acreditatiu per a cadascun dels premiats.
La finalitat d’aquesta convocatòria és premiar la normativització lingüística en els textos dels llibrets. A més, es valoraran altres factors com la diversitat d’estil, la presentació, la creativitat, l’enginy, la gràcia dels textos, l’originalitat i la publicitat en valencià.
Així mateix, convoquem a les comissions falleres al premi “Alfafar en clau de Dona” per als monuments i crítica respectuosos amb la dignitat de les dones i la utilització d’un llenguatge no sexista a les llegendes.
El premi té una dotació de 100 euros.
Els guardons es lliuraran als locals de les falles premiades.

Bones falles!!!

Arxivat en: festes, General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *