Compromís per Alfafar premiarà les comissions falleres d’Alfafar per l’ús del valencià als seus llibrets. El premi porta el nom de Josep Lacreu Sena, primer cronista d’Alfafar i autor de llibrets fallers.
La nostra organització política ha convocat un primer premi de 100 euros, i un segon de 50 euros. A més, farà entrega d’un pergamí acreditatiu per a cadascun dels premiats.
La finalitat d’aquesta convocatòria és premiar la normativització lingüística en els textos dels llibrets. A més, es valoraran altres factors com la diversitat d’estil, la presentació, la creativitat, l’enginy, la gràcia dels textos, l’originalitat i la publicitat en valencià.
Així mateix, convoquem a les comissions falleres al premi “Alfafar en clau de Dona” per als monuments i crítica respectuosos amb la dignitat de les dones i la utilització d’un llenguatge no sexista a les llegendes.
El premi té una dotació de 100 euros.
Els guardons es lliuraran als locals de les falles premiades.

Bones falles!!!