Davant la situació actual de corrupció a la diputació de València amb Alfonso Rus i las resta de ex-càrrecs imputats per frau a l’administració pública, prevaricació administrativa, malversació de caudals públics, trafic d’influències, blanqueig de capitals i mes, tenint en compte molts d’eixos delictes es van fer per mitja de la empresa Imelsa i algunes altres. I també que la diputació de València va tindre actuacions al nostre municipi com:

  • Reforma de l’escola pública infantil Remedios Muntaner que va costar 621.000€, sufragades por Diputació i l’Ajuntament d’Alfafar.
  • Ampliació del poliesportiu municipal d’Alfafar, que va costar 400.000€ que va fer l’empresa Secopsa (grupo)
  • Curs organitzat pel ajuntament e Imelsa, de “Auxiliars de vivers, jardins i centres de jardineria” a Octubre del 2011
  • Treballs de redacció i elaboració de cartes de serveis de qualitat (AENOR)
  • Serveis d’assistència a L’ajuntament
  • altres mes actuacions

Compromís per Alfafar va demanar ahir al ple municipal la constitució d’una comissió d’investigació formada per tots els partits polítics d’Alfafar per repassar totes les factures, pagaments, adjudicacions, concursos i demes actuacions per part de la diputació de València que era governada per persones corruptes del Partit Popular.placa Alfonso Rus
També es va demanar per  part de l’oposició i Compromís, la retirada de tots els edificis públics de les plaques inaugurat ives amb el nom del ex-president de la diputació Alfonso Rus.

  • Hem de saber:
    Si els diners pagats corresponen realment a l’obra contractada i les factures no estan unflades com s’està investigant
  • Si l’adjudicació de empreses que han fet treballs a Alfafar, han sigut legals i per concurs public i no hi ha hagut prevaricació, o mordicades per part d’aquests corruptes.
  • Si l’ajuntament d’Alfafar ha participat en la decisió de quines empreses farien el treball o ‘ha mantingut al marge tenint en compte que ha sufragat una part de la despesa que ha costat l’ampliació de l’escola Remedios Muntaner.
  • Si els cursos i altres assistències tècniques que Imelsa a fet a Alfafar han costat alguns diners, i en el seu cas quants.

El Partit popular va respondre que no hi havia urgència, ni alarma social i no va donar suport a la proposta de compromís, dient que s’havia de presentar per via de moció al pròxim ple municipal.
Amb això, el Partit Popular d’Alfafar ens demostra que com la resta del seu partit a valència i a l’estat Espanyol, prefereix amagar la corrupció, retrasarla o esperar a que la gent se’n oblide que afrontar d0’una vegada el problema en el que aquest partit està immers.
Recordem que hui mateix 50 militants, regidors etc del Partit gurtelpopular estan investigats (imputats) per blanqueig de diners i finançament il·legal del partit popular, el partido Podrido com diu Mònica Oltra.
Desde Compromís Alfafar, lluitarem com sempre l’hem fet contra la corrupció a les institucions per a garantir un govern de transparència i justicia.

Per vore el ple:

Intervenció del nostre regidor Joan Sorribes a partir del minut 34.