Un nou projecte per Alfafar (article en premsa, el periodico de aquí)

Aci teniu l’article complet que va eixir en prensa local el 22 de desembre del 2018, una entrevista a la nostra companya, futura portaveu i candidata a l’alcaldia per Compromís Alfafar, Amalia Esquerdo.

En les últimes eleccions municipals de maig del 2015 Compromís per Alfafar, després de molt treball i esforç, va aconseguir representació en l’ajuntament d’Alfafar amb dos regidors. Per primera vegada en la història del nostre poble l’esquerra valenciana estava present. Arribem per a ser l’alternativa política al bipartidisme.

Al llarg del que portem de legislatura hem realitzat una oposició ferma, rigorosa, fiscalitzadora i constructiva al govern del Partit Popular d’Alfafar. Hem presentat més de 80 mocions en tots els àmbits: socials, educació, cultura, patrimoni, igualtat, urbanisme …. aconseguint que al voltant d’un 70% foren aprovades en ple, incidint així directament en el dia a dia dels nostres veïns i veïnes. Ressenye alguns exemples: pla d’emergència social, perspectiva de génere, en projectes urbanístics, oficina patrimoni,inclusión, clàusules socials en les contractacions, Comissions d’investigació, compliment de la llei quant a la difusió en valencià de la de la comunicación institucional, reclamació contínua pel deteriorament de l’Alqueria del Pi, conservació de l’horta, presentació de projectes per a la millora del barri del Tremolar, etc.

Representem el canvi que necessita Alfafar. Cal transformar polítiques del passat, continuistes, en excés conservadores, de molta foto, vídeo, fires, xarxes, fullets, però sense a penes calat en el desenvolupament d’un Alfafar que ha d’afrontar molts reptes. Reptes com la taxa de desocupació, més alta que la mitjana de la comarca, formació per a l’ocupació, l’empobriment estructural i social dels nostres barris, especialment el barri Orba, accesibilidad-mobilidad, generació d’oportunitats a les persones més desfavorides i que queden fora de l’itinerari que els oferixen les administracions. Patrimoni. Impacte mediambiental. Participació ciutadana de base, Igualtat, Cultura..

S’acosten les eleccions de maig del 2019, i de nou ens sotmetem a la sobirania del poble. Afrontem esta nova etapa amb il·lusió i amb quasi quatre anys d’experiència en l’oposició. Tenim l’esperança de saber transmetre als nostres veïns i veïnes, la necessitat d’un canvi real en les polítiques que afecten la vida quotidiana. Per decisió del col·lectiu Compromís per Alfafar encapçala el projecte per al 2019 amb un equip de magnífiques persones, implicades en la societat d’Alfafar en àmbits com el social, associatiu, educació, història etc però sobretot plenes de força i amb moltes ganes d’aconseguir un nou rumb en les polítiques municipals. Tenim un projecte per a Alfafar. El camí és llarg? Si. Però valdrà la pena l’esforç. Amb un somriure, Compromís.

Arxivat en: Eleccions

Comentaris

  1. Retroenllaç: Homepage

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *