COMPROMÍS PER ALFAFAR ELEGEIX CAP DE LLISTA PER A LES MUNICIPALS DE 2019 A AMÀLIA ESQUERDO

JOAN S. SORRIBES OCUPARÀ EL SEGON LLOC D’UNA LLISTA QUE REFORÇA EL PAPER DE LES DONES APLICANT UN CRITERI DE “CREMALLERA”, AMB CARME EQUIZA EN EL TERCER LLOC I JOSEP MARIA TARAZONA EN LA QUARTA POSICIÓ

Amàlia Esquerdo ha estat designada cap de llista de la Candidatura de COMPROMÍS PER ALFAFAR per a les eleccions municipals que es celebraran en maig de 2019, per l’Assemblea Local del col·lectiu realitzada el dijous 29 de novembre de 2018.

La candidatura de consens proposada per l’Executiva Local de la formació política alfafarenca, aplica un criteri de “cremallera” per reforçar el paper de les dones i la perspectiva de gènere, i Joan S. Sorribes, actual Portaveu de la formació, ocuparà el segon lloc de la mateixa, amb Carme Equiza i Josep Maria Tarazona, ocupant els llocs tercer i quart de la mateixa.

María Estrella García Yévenes, Christian Lesaec, Rafa Cariñena i Toni Gimeno, conformaran a continuació els primers llocs d’una candidatura local que es presenta “Per a enfrontar la pròxima campanya electoral amb voluntat d’eixir a guanyar i per a consolidar el valencianisme d’esquerra com a lideratge i alternativa política en Alfafar al PP i al PSOE als quals es pretén disputar l’hegemonia”.

Maig de 2019 serà la tercera vegada que COMPROMÍS PER ALFAFAR es presenta a unes eleccions locals. La primera vegada, en 2011, la formació es quedà a pocs vots d’aconseguir el seu primer regidor, i en 2015 van entrar els dos actual regidors, sent la primera vegada des dels anys de la II República que el valencianisme d’esquerra tornava a l’Ajuntament d’Alfafar, i quedant també a pocs vots de que foren tres els regidors electes de la formació, consolidant una trajectòria continuada de creixement des de la seua constitució en l’any 2010.

En la legislatura 2015-2019, COMPROMÍS PER ALFAFAR s’ha anat consolidant com l’oposició al govern local del PP, liderant la presentació de propostes i mocions d’àmbit local, amb una potent participació i presència en la vida política del poble. Amb aquest bagatge la formació declara: “Tenim la voluntat de governar en Alfafar, de liderar el seu govern municipal i assumim aquesta voluntat des de la responsabilitat. Per això li diguem als nostres veïns i veïnes que l’alternativa al govern de Juan Ramon Adsuara i al PP passa per COMPROMÍS PER ALFAFAR i els convidem a participar d’aquest canvi, a preparar-lo des d’ara amb il·lusió”.