Nota de premsa: acord amb Paiporta per un us públic i social de les instal·lacions del Jaume I Alfafar

Ahir l’alcaldessa de Paiporta, Isabel Martín, i el tercer Tinent d’alcalde, Pep Val, van comunicar a membres de COMPROMÍS PER ALFAFAR,  l’acord unànim de la Junta de Govern de l’ajuntament de Paiporta de passat 4 de juny sobre  l’espai de l’institut Jaume I, situat en les proximitats del Parc-Barri d’Orba, que obre definitivament les portes a les modificacions imprescindibles en el PGOU del poble veí declarant l’espai com d’ús dotacional en un futur pròxim, així com l’acceptació de l’informe elaborat per l’ajuntament d’Alfafar. D’aquesta forma es feia un pas definitiu cap a l’ús públic i social de les instal·lacions, que pateixen un fort procés de degradació, per part de l’ajuntament d’Alfafar, a l’espera ara només de les preceptives autoritzacions de la Conselleria corresponent, i una vegada ja garantides les proteccions necessàries sobre el terreny i el compliment de la legislació de Protecció de l’horta. Un pas endavant important i decisiu en el camí de complir amb una llarga reivindicació del moviment social i el veïnat del Parc-Barri d’Orba, i tot Alfafar, que va ser avançada en una reunió dels edils de Paiporta i membres de COMPROMÍS PER ALFAFAR (i també formalment a l’ajuntament d’Alfafar hui) , on es van tractar temes d’interès comú per a les dues poblacions, en la línia de col·laboració que es manté des de principis de legislatura i que donen fruits com la notícia que ara es comunica”.

Arxivat en: Comarcal, Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *