Presentació del llibre commemoratiu dels 150 anys del edifici de l’ajuntament d’Alfafar

Presentació del llibre commemoratiu dels 150 anys del edifici de l’ajuntament d’Alfafar

El passat 20 de Octubre al saló de plens de l’ajuntament d’Alfafar, es va presentar el llibre commemoratiu dels 150 anys de la construcció del edifici del ajuntament d’Alfafar, edific emblemàtic del nostre municipi.

Cal recordar que si hui a Alfafar tenim una oficina del patrimoni, amb la intenció de cuidar i catalogar el nostre patrimoni, es gracies a l’esforç de Compromís per Alfafar que va presentar ja fa temps una moció demanant aquesta oficina.

Sempre hem lluitat pel manteniment del nostre patrimoni cultural i arquitectònic, que fa la memòria e identitat cultural del nostre poble, Alfafar. Tot i això tenim encara hui diferents edificis emblemàtics a la nostra població en perill, particularment l’Alqueria del Pi, que es va apuntalar, també gracies a les mocions de Compromís i demandes de la població d’Alfafar.

En poques setmanes, trobareu als nostres carrers xicotets panels informatius junt al edificis històrics del nostre municipi amb una xicoteta explicació històrica. També a proposta de Compromís, ja que hem de mantindre no sols el nostre patrimoni, sinó fer difusió d’aquest entre la població que no sempre coneix els edificis històrics de Alfafar.

Mostra de la nostra lluita per l’Alqueria del Pi

Arxivat en: Cultura i Educació, Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *