El 19 octubre al saló de plens d’Alfafar, es va fer una xarrada col·loqui promogut per els partits polítics municipals Compromís, Alfafar Participa i Esquerra Unida, amb el títol de “Bayer – Monsanto: aspirinas y semillas del diablo.”

Vam contar amb la ponència de Pasqual Moreno Torregrossa i Marco Nizaria, que van parlar sobre temes tan importants com la sobirania alimentaria, que com sabeu no està gens clara ja que moltes vegades es la pròpia Unió Europea qui legisla i per tant la pressió dels lobis i multinacionals que ha de suportar es molt forta.

El negoci alimentari es prou fosc i el control que els estats i la pròpia Unió Europea haurien de fer sobre les grans multinacionals com Bayer – Monsanto (aquesta última dedicada a la agricultura transgènica) no es fa, comportant per tant un perill per les poblacions.

De tots aquest temes i altres relacionats es va parlar al saló de plens al nostre municipi Alfafar. Compromís per Alfafar, com sempre hem fet, estem i estarem atents a tots els temes i aspectes que puguen afectar a la nostra població, i l’alimentació o l’agricultura son aspectes primordials de la nostra economia, cultura, i salut.

Per qualsevol aclaració dubte, podeu parlar amb nosaltres a la nostra seu.