Aprovat el pla de Mobilitat Urbana Sostenible proposat per Compromís

Hui s’aprovava al Ple Extraordinari de l’Ajuntament d’Alfafar el Pla de Mobilitat Urbana Sostenible (PMUS), pràcticament per unanimitat. Un document estratègic per al futur del poble, una guia necessària per a poder després fer projectes consensuats i útils en els pròxims anys. Bé, a proposta de COMPROMÍS PER ALFAFAR el nou PMUS, de forma pionera al País Valencià, recollirà la perspectiva de gènere i de la diversitat funcional. A més, des de COMPROMIS PER ALFAFAR hu hem fet ja propostes per a considerar el desenvolupament futur del PMUS, com ara la protecció de l’horta local i la seua integració dins del pla, considerar amb més detall el soterrament de les vies, continuar reclamant el tramvia-lleuger de l’Horta Sud-Albufera, la consideració dels Plans d’Acció Territorial de la Generalitat, impulsar la coordinació municipal en la nostra sub-comarca i la mancomnització quan pertoque, concretar i detallar la xarxa d’itineraris accessibles unint els diferents edificis i instal·lacions municipals i comunitàries locals, concretar i programar les rehabilitacions de l’Alqueria del Pi, de La Tauleta i del Centre Social del Parc, incorporar la normativa de la Unió Europea sobre el tema en tota la seua extensió i concrecció, especialment pel que fa a la integració i perspectiva de les mesures a favor de les persones amb diversitat funcional, i de la característica local de ser un poble amb gran part del seu terme dins del Parc Natural de l’Albufera… Perquè el futur a construir ha de partir de consensos, de participació i de propostes de treball, perquè estem compromesos.

Arxivat en: Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *