Compromís per Alfafar proposarà: La Declaració de Bé de Rellevància Local per a l’Horta d’Alfafar

Compromís per Alfafar proposarà la declaració de Bé de Rellevància Local per a l’Horta d’Alfafar i la modificació del PGOU per a protegir el seu gran valor històric, cultural i paisatgístic . Amb aquesta mesura, les parcel·les aïllades a l’Orba i Sant Jordi, com els espais d’horta a la Font Baixa, Lo Garró i els Francs aconseguiran la protecció legal necessària i asseguraran la seua pervivència i conservació. horta alfafar
Convertirem el conjunt urbanorural de la Font Baixa i els seus limítrofs en el pulmó verd d’Alfafar, en espais locals d’autèntica qualitat paisatgística i mediambiental, capaços d’acollir activitats socioculturals, pedagògiques, d’esplai i d’oci. A més, prendrem les mesures necessàries per a sostenir l’activitat agrícola, sempre amb la consideració de l’agricultor com a salvaguarda de l’àmbit de l’horta i de la seua funcionalitat.
Compromís per Alfafar amb el patrimoni cultural i medioambiental d’Alfafar.horta alfafar 4Horta alfafar 2

Arxivat en: General

Comentaris

  1. Christian diu:

    Molt bé. L’horta es part del nostre patrimoni i com tal s’ha de protegir. Ningú pensa en derribar el micalet, o el palau del marquès de dues aigues… i ningú viu allí. Pero com es patrimoni es respecta, dons l’horta es el mateix i damunt si pensem que hi ha crisi i gent que necessita ajuda o anar als menjadors socials, la soluciò es molt clara, aprofitar l’horta per a cultivar de forma cooperativa. La gent ho necessita.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *