alfafar

Rebutgem que l’Alcalde Adsuara no haja permès hui la presentació i votació en el Ple de l’Ajuntament d’Alfafar de la moció conjunta presentada per COMPROMÍS PER ALFAFAR I EL PARC i EUPV-Alfafar i Sedaví, en què es demanava l’obertura del diàleg i negociació entre l’Ajuntament i la Cooperativa Social del Parc, d’una banda, i que l’Ajuntament permetera la continuïtat de la vaga de fam que ja dura 16 dies en un local municipal, aplicant criteris humanístics, d’una altra banda. 
 
La raó donada per impedir la presentació i votació de la moció ha sigut “arguments jurídics”, sense identificar. COMPROMÍS PER ALFAFAR I EL PARC volem denunciar eixa actitud que no podem qüalificar sinò com d’obstrució democràtica. 
 
Davant d’això i davant, sobretot, del fet de no cedir un local municipal per què la Comissió de Solidaritat amb la Cooperativa Social del Parc, obligant a continuar l’acció reivindicativa en condicions lamentables, la nostra coalició entén que hui tocava o bé que els regidors no isqueren de l’Ajuntament fins aconseguir un local municipal per als vaguistes i l’obertura del diàleg, o bé que deixaren el Ple de l’Ajuntament i tota activitat politica qüotidiana fins aconseguir-ho, tal i com ha demanat en el Ple de l’Ajuntament la Comissió de Solidaritat. 
 
Des de COMPROMÍS PER ALFAFAR I EL PARC tornem a fer una crida a la responsabilitat, a l’humanisme i al diàleg, per buscar una solució de consens amb participació de totes les parts, de l’Ajuntament i del moviment social i ciutadà. No volem que ningú construisca el futur del poble sense el poble, el volem construir entre tots i totes!