Compromís per Alfafar s’oposa al PAI de la Font Baixa

Des de Compromís per Alfafar defensem la regeneració i recuperació de més de 200.000 m2 en la Font Baixa i l’Orba que es troben en situació de desprotecció i degradació per la falta d’ordenació urbanística de l’actual govern municipal.
Plantegem una infraestructura verda que afavorisca la connectivitat territorial i la qualitat de vida dels ciutadans d’Alfafar. Un pulmó verd que faça d’Alfafar un poble sostenible i amb futur.
El projecte urbanístic de la Font Baixa avalat pel Partit Popular d’Alfafar està immers dintre d’un model fracassat perquè respon a unes previsions demogràfiques caducades, i totalment insostenibles mediambientalment. Un expansionisme desmesurat amb la construcció de 38 torres i que respon al model de la bombolla immobiliària. El nou projecte destrossa àrees de gran valor ambiental, patrimonial i ecològic que concentren béns patrimonials, i planteja construccions que atempten contra el paisatge urbà tradicional.

Sempre hem defensat i defendrem l’horta valenciana, en perill per l’especulació urbanistica d’uns pocs en contra de tot un poble.

Arxivat en: Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *