Video del plenari amb la resposta de l’oposició a la proposta inquisidora del PP contra l’escola pública

Des de Compromís Alfafar volem expressar tot el nostre suport a la tasca desenvolupada pels mestres i mestres de les nostres escoles, per el treball educatiu que fan els docents en les llinies en valencià i en castellà, i denunciar l’actitud inquisidora e irresponsable de l’ajuntament d’Alfafar, que directament acusa als professors i dona suport a uns mitjans de comunicació que presenten una imatge distorsionada del nostre municipi.

Pengem aquest vídeo del plenari del ajuntament Alfafar de 30 de novembre amb la proposta inquisidora que va proposar el PP, per coartar la llibertat de les escoles públiques al nostre municipi, i la resposta de tota la oposició…

Arxivat en: Cultura i Educació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *