Davant la situació actual de corrupció a la diputació de València amb Alfonso Rus i las resta de ex-càrrecs imputats per frau a l’administració pública, prevaricació administrativa, malversació de caudals públics, trafic d’influències, blanqueig de capitals i mes, tenint en compte molts d’eixos delictes es van fer per mitja de la empresa Imelsa i algunes altres. I també que la diputació de València va tindre actuacions al nostre municipi com:

  • Reforma de l’escola pública infantil Remedios Muntaner que va costar 621.000€, sufragades por Diputació i l’Ajuntament d’Alfafar.
  • Ampliació del poliesportiu municipal d’Alfafar, que va costar 400.000€ que va fer l’empresa Secopsa (grupo)
  • Curs organitzat pel ajuntament e Imelsa, de “Auxiliars de vivers, jardins i centres de jardineria” a Octubre del 2011
  • Treballs de redacció i elaboració de cartes de serveis de qualitat (AENOR)
  • Serveis d’assistència a L’ajuntament
  • altres mes actuacions

Compromís per Alfafar va demanar ahir al ple municipal del 3 de març la constitució d’una comissió d’investigació formada per tots els partits polítics d’Alfafar per repassar totes les factures, pagaments, adjudicacions, concursos i demes actuacions per part de la diputació de València que era governada per persones corruptes del Partit Popular.placa Alfonso Rus
També es va demanar per  part de l’oposició i Compromís, la retirada de tots els edificis públics de les plaques inaugurat ives amb el nom del ex-president de la diputació Alfonso Rus.

  • Hem de saber:
    Si els diners pagats corresponen realment a l’obra contractada i les factures no estan unflades com s’està investigant
  • Si l’adjudicació de empreses que han fet treballs a Alfafar, han sigut legals i per concurs public i no hi ha hagut prevaricació, o mordicades per part d’aquests corruptes.
  • Si l’ajuntament d’Alfafar ha participat en la decisió de quines empreses farien el treball o ‘ha mantingut al marge tenint en compte que ha sufragat una part de la despesa que ha costat l’ampliació de l’escola Remedios Muntaner.
  • Si els cursos i altres assistències tècniques que Imelsa a fet a Alfafar han costat alguns diners, i en el seu cas quants.

Tots els partits van aprovar la moció de Compromís i es comprovarà si totes les actuacions de la diputació amb el investigat Alfonso rus i el seu partit el PP al front i de l’empresa Imelsa al nostre municipi, han sigut netes i legals, com esperem.Alfonso Rus i alcalde
Desde Compromís Alfafar, lluitarem com sempre l’hem fet, contra la corrupció a les institucions per a garantir un govern de transparència i justicia.