En la junta de portaveus, el Partit popular de Alfafar, rebutja la proposta de Compromís per TAPAR ELS FORATS de alguns carrers del municipi, dient una vegada més que no hi ha pressupost, quan fa uns mesos el PP parlava de super-habit i presentava xifres en positiu per al nostre poble. Es a dir, hi han diners per a lo que ells volen…

Superhabit PP Alfafar recortada

MOCIÓ SOBRE MILLORES EN L’ASFALTAT DELS CARRERS DEL POBLE

MOCIÓ
Volem denunciar el progressiu deteriormanet de l’asfaltat del carrers del nostre poble. Cada vegada són més les vies afectades pel desperfecte del paviment i volem assenyalar una sèrie de carrers que són els que presenten un major nivell de desgast, i que es concentren tant en la zona comercial i els seus voltants (el tram del carrer Alcalde José Puertes entre l’avinguda de Reis Catòlics i l’avinguda de l’Albufera; un altre tram en la confluència entre l’avinguda Reis Catòlics i el carrer Pep de l’Horta), com també en vies dins del nucli urbà com els carrers Veleta, José María Morales i Julio Colomer, el camí del Cementiri, el tram del carrer Ramón y Cajal entre l’avingida Reis Catòlics i el carrer del Cid. A més d’assenyalar la necessitat de repassar l’asfaltat en nombrosos carrers on hi ha presents desperfectes, clots i altres.

Sense oblidar que també hi ha altres carrers amb algún desperfecte del paviment encara que aïllat.

Assenyalar també que el fregüent pas de vehicles comercials per la plaça de l’Ajuntament, el carrer Ortega y Gasset i la placeta del Forn estan deteriorant l’empedrat d’eixa zona semipeatonal.

Per tot açò exposat proposem els següents ACORDS:

1) La reparació dels desperfectes detectats que provoquen la incomoditat de conductors i poden suposar un perill per als vianants i per als ciclistes.

2) Que es redissenyen tots el carrers, edificis públics i locals comercials d’Alfafar amb un model de mobilitat que ajude els col.lectius que més ho necessiten.

IMG_20150308_121729IMG_20150308_122052