Propostes Març Compromís Alfafar.

COMPROMÍS PER ALFAFAR I EL PARC ha presentat hui a l’Ajuntament sengles propostes de mocions, sobre Transparència, d’una banda, i sobre Ocupació, d’una altra banda.

 

 

 

 

Pel que fa a la proposta de moció sobre Ocupació el seu contingut és impulsar una iniciativa per a la creació d’un Espai Municipal de Coworking, habilitant espais municipals per a la generació de cooperacions entre professionals i d’impuls de l’emprenedoria, tot augmentant i potenciant les sinergies.
Pel que fa a la proposta de moció sobre qüestions de Transparència, COMPROMÍS insta a l’Ajuntament  a enregistrar els Plens Municipals i a difondre els continguts íntegres dels mateixos mitjançant la web institucional, així com a permetre l’enregistrament i difusió dels Plens en vídeo per qualsevol ciutadà que ho desitge.
Finalment, COMPROMÍS PER ALFAFAR I EL PARC ha sol·licitat hui la concesió de l’ús del Saló de Plens de l’Ajuntament el pròxim divendres 30 de Maig, data en la qual es farà la presentació oficial de la coalició local, acte que comptarà amb la presència de Joan Baldoví, diputat al Parlament espanyol per COMPROMÍS, i del qual pròximament vos donarem ampla informació.
Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *