Anar directament a les notícies
Alfafar Mostra municipis Oculta municipis

Propostes

Totes EconomiaOcupacióEducacióCulturaUrbanismeMedi AmbientBenestarParticipacióPolíticaLlengua
Vecindad Política 13 May 2015
He sido votante de compromis por ser el único partido que plantaba cara a la hegemonía del PP. Sin embargo me sorprende la foto de la candidatura de Alfafar en la que aparece una persona inmigrante imagino que por aquello de la integración sin importar si esa persona no se habla con ningún vecino por no respetar los horarios de descanso. La gente que sale en la foto se eligió por su valía para solucionar los problemas de Alfafar?
Germà Gil Medi Ambient 17 Mar 2014
Obrir Alfafar a l'Albufera, a la Devesa del Saler i a la platja. Tots els governs d'Alfafar han sigut partidaris de mantindrer el poble d'esquenes a la naturalessa que ens envolta, sols cal mirar que si vols anar a l'Albufera o a la platja, no hi ha ninguna manera que no siga la de jugarte la vida. Per aixo crec que deuria ser primordial la construccio d'un carril bici que comunicara, amb una pasarel·la per damunt de la Pista de Silla, amb el cami rural RabiSanxo el qual comença a uns pocs metres del tunel del Carrefour i arriva fins el salo Aqualandia. Per lo tant no estem parlant d'una quantitat molt elevat de diners.
AnònimCrec que tot el que pertany a la zona del Parc Natural no és competència de l'Ajuntament, crec que és de la Diputació el 23 Mar 2014 a les 15:51
GermanSols caldria construïr una pasarela amb un carril bici que comunicara amb el cami de RabiSantxo. Per altra banda hui ens hem enterat de que l'Ajuntament vol ficar a la venta els terrenys en... Mostra més el 29 Mar 2014 a les 14:02
Germà Gil Economia 17 Mar 2014
Que l'equip de govern no puja dur a terme ningun contracte en cap empresa u organitzacio, amb una data de finalitzacio mes enlla de la seua legislatura o en un temps de marge de 6 messos despres d'eleccions. Aixi haguerem evitat actuacions d'antics governs que hui en dia estem pagant. Polideportiu, Escoleta ''municipal'', Tanatori, etc.
jose antonio campayo Política 8 Mar 2014
Mi propuesta es que el máximo dirigente tenga un sueldo máximo de 2000 euros, dietas, pagas y demás incentivos incluidos. Que se cree una página web donde se muestren con tickets, facturas, etcétera todos los gastos y se especifique el motivo de tal gasto y por último que si no se cumple el programa electoral, si la campaña electoral se basa en engaños para llegar al poder y hacer después lo que a uno le salga de los mismísimos, ese dirigente y su séquito sean eliminados de su puesto y no vuelvan a presentarse a ningún cargo político.
JoanEn l'última campanya electoral municipal, la de 2011, els membrs de la llista de COMPROMÍS PER ALFAFAR I EL PARC eren signataris tots d'un protocol que implicava: 1) en el cas de tindre... Mostra més el 9 Mar 2014 a les 04:06
AnònimMuy bien, lo tendré en cuenta de cara a la próxima cita electoral. el 17 Mar 2014 a les 20:47
Josep MariaS'ha de tindre en compte en la pròxima i en la passada. el 19 Mar 2014 a les 00:13
Josep Maria Política 8 Mar 2014
Iniciativa per a la delegació de funcions autonòmiques al municipi d'Alfafar, atés l'impacte de la nova de règim local supossara el desballestament i l'allunyament de la política de l'àmbit local.
Josep Maria Medi Ambient 8 Mar 2014
Protecció de l'horta històrica de Favara a les partides de Sant Jordi, la Font Baixa i Ravisanxo.
Josep Maria Medi Ambient 7 Mar 2014
Pla Especial per a la Marjal d'Alfafar, integrada dins del Parc Natural de l'Albufera, amb la rehabilitació d'espais com les casetes vora l'escorredor de Romero, els motors dels tancats o el port de les turbines, així com el manteniment i bona conservació dels camins rurals, amollonaments, partidors i sèquies.
Joan Cultura 7 Mar 2014
Traslladar el SAC d'Orba i la Biblioteca Municipal d'Orba a la Segona Planta de l'Edifici ComercialTraslladar el SAC d'Orba i la Biblioteca Municipal d'Orba a la Segona Planta de l'Edifici Comercial, estalviar per tant els actuals lloguers i tot això dins d'un pla per fer d'eixa segona planta un espai un espai associatiu i comunitari, co-gestionat amb les associacions i de propietat pública municipal.
Joan Medi Ambient 7 Mar 2014
Netejar el port d'Alfafar en l'Alfufera i el Canal del Tremolar. Posar en marxa una zona d'esbargiment i formació medi-ambiental en el poblet del Tremolar.
salva Economia 28 Aug 2013
prova
Traslladar el SAC d'Orba i la Biblioteca Municipal d'Orba a la Segona Planta de l'Edifici ComercialTraslladar el SAC d'Orba i la Biblioteca Municipal d'Orba a la Segona Planta de l'Edifici Comercial, estalviar per tant els actuals lloguers i tot això dins d'un pla per fer d'eixa segona planta un... Mostra més el 7 Mar 2014 a les 15:33
Mostra més propostes
css.php