Compromís per Alfafar rebutja la instal•lació del circ amb animals al municipi d’Alfafar

El col·lectiu Compromís per Alfafar vol fer públic el seu rebuig a la instal·lació al municipi d’Alfafar, del circ amb animals “Circ de Nadal”,  on es troben en gàbies animals com tigres, cavalls, cocodrils, serps i goril·les. Animals de gran envergadura que no haurien de estar en gàbies i en condicions higièniques i sanitàries molt dubtoses.

Aquest circ s’ha instal·lat en el nostre municipi per la proximitat amb la ciutat de València i així, sortejar la normativa municipal de la ciutat de València, que prohibeix el circ amb animals. Som conscients que aquest circ no està dirigit al poble d’Alfafar, sinó que vol que siga la gent de València i rodalia el seu públic.

Des que hem sabut la intenció d’aquest circ d’instal·lar-se en el nostre municipi hem demanat a l’ajuntament d’Alfafar que no atorgue la llicència municipal i hem instat al govern municipal mitjançant una moció que es garantisca la protecció dels animals, però també dels treballadors i del públic.

Considerem que el circ ha d’evolucionar cap un altre tipus d’espectacle, i fer del patiment o exhibició animal un espectacle, no és digne ni ètic i, per descomptat, ho rebutgem al nostre poble.

Volem, per últim, informar a la població d’Alfafar que vigilarem aquest nadal per tal d’assegurar que els drets tant d’animals com persones estiguen garantits en tot moment, i es complisca la legislació.

Per descomptat, donem tot el nostre suport tant a la concentració de repulsa convocada el 25 de novembre, on ens afegirem, com a la recollida de signatures que fa ja unes setmanes ha emprés una ciutadana del nostre municipi.

Arxivat en: festes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *