COMPROMÍS PER ALFAFAR I EL PARC presenta conjuntament amb Esquerra Unida d’Alfafar, les associacions de l’Ateneu Popular del Parc, les associacions de la Koordinadora de Kol·lectius i l’Associació de Veïns del Parc i els Alfalars una moció unitària sobre el Dret a la Vivenda. La moció ha hagut de ser presentada per una doble via, ja que la presentació actuant COMPROMÍS PER ALFAFAR I EL PARC en representació de tots tornà a no ser acceptada per l’Ajuntament amb l’argument de no tindre representació municipal la nostra coalició, raó per la qual uns dies després hagué de ser Esquerra Unida d’Alfafar la qui, actuant en nom de tots els signataris, presentara de nou la moció, que demana la posada en marxa d’una Comissió Mixta Ajuntament-Societat Civil que cerque consensos i alternatives en el municipi per a garantir el Dret a la Vivenda a tots els ciutadans.