Moció dels actes commemoratius del 150è aniversari del començament de les obres de l’actual edifici de l’Ajuntament d’Alfafar.

Compromís per Alfafar ha presentat la moció dels actes commemoratius del 150è aniversari del començament de les obres de l’actual edifici de l’Ajuntament d’Alfafar. La moció destaca el fet de la construcció com a molt rellevant per a Alfafar, en una època transcendental de la nostra història.
Amb els actes de la commemoració com xarrades, publicacions i jornades de portes obertes a l’edifici, volem recuperar la memòria històrica de mitjan segle XIX i fer de l’esdeveniment una font de coneixement per a la ciutadania.
Compromís per Alfafar amb la cultura i el patrimoni d’Alfafar.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *