1er premi Josep Lacreu a la falla Pensat i fet d’Alfafar

Compromís per Alfafar ha premiat, per segon any consecutiu, a les comissions falleres d’Alfafar per l’ús del valencià als seus llibrets.

El  primer premi  Josep Lacreu Sena, ha sigut guanyat per la falla Pensat i fet.

El segon premi ha sigut guanyat per la falla Hort del comte.

Enhorabona a aquestes dues comissions falleres per guanyar i aquest premi que la nostra organització política  convoca amb una dotació econòmica de 100 euros, i un segon de 50 euros. A més, es fa entrega d’un pergamí acreditatiu per a cadascun dels premiats.
La finalitat d’aquesta convocatòria és premiar la normativització lingüística en els textos dels llibrets. A més, es valoraren altres factors com la diversitat d’estil, la presentació, la creativitat, l’enginy, la gràcia dels textos, l’originalitat i la publicitat en valencià.
Així mateix, convoquem a les comissions falleres al premi “Alfafar en clau de Dona” per als monuments i crítica respectuosos amb la dignitat de les dones i la utilització d’un llenguatge no sexista a les llegendes.
Felicitar als guanyadors i desitjar a tots unes bones falles.
Bones falles!!!

Arxivat en: festes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *