El PP Alfafar rebutja millorar la il.luminació que ells mateixos demanaven fa 4 anys

En la junta de portaveus de novembre, el Partit popular de Alfafar, va rebutjar la proposta de Compromís per millorar il·luminació pública de alguns carrers del municipi, dient que no hi havien pressupost, quan fa uns mesos el PP parlava de super-habit i presentava xifres en positiu per al nostre poble. Es a dir, hi han diners per a lo que ells volen…

La moció que va presentar Compromís per Alfafar era:

Superhabit PP Alfafar recortada

MOCIÓ SOBRE MILLORES EN L’IL·LUMINACIÓ EN LA VIA PÚBLICA EN EL POBLE

Davant de l’existència en el nostre municipi d’il·luminació en la via pública deficient, insuficient o no adeqüada, el nostre grup municipal presenta la següent MOCIÓ

Amb la següent proposta d’ACORDS:

Camviar les faroles de carretera, més agressives i altes dels carrers SÈNIA, SEGURA, XUQUER, TÚRIA, 8 DE MARÇ, CONSTITUCIÓ, i altres en iguals condicions d’arreu dep poble, per faroles municipals o més adaptades als nuclis urbans i complint la legilació vigent.

calle seguraEl PP Alfafar usa la mateixa táctica que Rajoy, es a dir no fer res, son moltes les mocions presentades per compromís per millorar la vida d’Alfafar que encara están a l’espera perque el PP no fa res..

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *