Alfafar és una de les 50 ciutats de l’Estat espanyol més vulnerable i afectada per la crisi. Alhora entre les 50 ciutats o pobles de l’Estat espanyol que millor han aguantat l’embestida, no hi ha ni una ni cap valenciana. Mentre el PP local, valencià i estatal ens conta milongues, la realitat és tota una altra. Una altra política és necessària i urgent a Alfafar, amb prop de 3.000 desocupats i molt preocupants i per dalt de la mitjana del país en els nivells de pobresa, cal una política compromesa amb gent, amb els més necessitats. Amb valentia.

I a me´s a més d’això, una vegada més assistim, com amb els diners de l’ajuntament, es a dir, els diners de tots, el PP d’Alfafar se’n aprofita per fer campanya, per mitjà del BIM BIM10(Butlletí d’Informació Municipal).
Ens trobem mentides com els pressupostos del 2015 “els més socials de l’historia” que s’han oblidat de la situació d’emergència que viu el Parc Alcosa, amb un 40% d’atur i un 70% de la població visquen t sota l’umbra l de pobresa. Reduint l’aportació econòmica de l’ajuntament a la Coordinadora Social El Parc, que fa una labor de formació e integració al Parc Alcosa tan necessària.

  • A més a més no compleix alguns punts del seu propi programa:
  • – proposta nº 3 del programa del PP Alfafar: Assistència social efectiva i equitativa als col·lectius socials desfavorits.
  • – proposta nº 30 del programa del PP Alfafar: Aplicació de plans estratègics mixtos de formació i ocupació dirigits als sectors que es troben amb més dificultats d’accés al mercat laboral.
  • – proposta nº 95 del programa del PP Alfafar: pressupostos equilibrats i coherents amb la situació econòmica.
  • – proposta nº 96 del programa del PP Alfafar: pressupostos participatius. L’opinió de cada veí compta.

I això son només alguns punts del seu programa… Programa que ara no trauen per a res.
Ens parlen de la rebaixa del IBI per a cada veí, com una gran victorià, que es reflecteix en la butxaca de cadascú. Passem d’un 0’78% a un 0’56%, es a dir una baixada del 0’22%! Gracies PP!

Ens parlen del IKEA que ha vingut a salvar-nos a tots, sense parlar del projecte per al 2017-18 d’un nou centre comercial que podria posar en perill l’horta que es troba darrere, sense parlar dels 80 treballadors que l’alcalde havia anunciat serien d’Alfafar i treballarien al IKEA, tampoc trobem rés del impostos que paga la multinacional sueca al nostre municipi i que recordem presenta els seus beneficis no a Alfafar o al País Valencià, sinó a Luxemburg. http://www.elconfidencial.com/empresas/2014-11-06/pepsi-ikea-lucky-strike-burberry-y-s-p-desvian-beneficios-a-luxemburgo-para-no-pagar-impuestos-en-espana_435699/

Ens diuen que l’atur ha baixar en 161 persones, sense especificar quin tipus d’aturats eren, quin sou tindran, quines seran les seues condicions laborals, ja que a la fi, l’ajuntament ha pagat, es a dir hem pagat entre tots AJUDES DE 1000€ per a empresaris que han contractat a treballadors, sense cap obligació de mantindre eixe lloc de treball, ni especificació de durada del contracte, tipus, salari etc.

Pàgina darrere pàgina el BIM pareix una Oda al PP Alfafar, i obliden als barris amb més problemes, com el Parc Alcosa, o als mes allunyats com el Tremolar. Obliden els quasi 3000 aturats d’Alfafar, els edificis emblemàtics i que fan part del nostre patrimoni, com l’Alqueria del Pí, la font de la plaça de l’Ajuntament, en perill de caure. El edifici Parc Alcosa que va deixar Consum, es deixen l’horta i els espai verds sense protecció, no diuen res de l’Albufera que també es troba dins del nostre termini municipal, presenten un muntó de cursos de formació sense borsa de treball i per tant sense eixida i sobretot, obliden a la gent d’Alfafar que esperaven més del partit que governa i que ha oblidat un gran número de les seues propostes que venien al programa.

proposta nº 35 del programa del PP Alfafar: farem efectiva una borsa d’ocupació municipal.
proposta nº 38 del programa del PP Alfafar: gestió eficaç de l’ADL
proposta nº 57 del programa del PP Alfafar: creació d’un carril bici que connecte amb el saler.
proposta nº 59 del programa del PP Alfafar: Autobús turístic que recorreria els espais més emblemàtics d’Alfafar
proposta nº 65 del programa del PP Alfafar: conveni amb els municipis limítrofes per a crear un servei de bicis.
proposta nº 70 del programa del PP Alfafar: eliminació dels forats als carrers que impedisquen el pas de cadires de rodes o de carrets de xiquets.
proposta nº 71 del programa del PP Alfafar: A condicionament de la EPA dels Alfalars amb un nou ascensor.
proposta nº 84 del programa del PP Alfafar: Recuperació de llocs emblemàtics del municipi i que estan abandonats com l’Alqueria del Pí.

I n’hi han més propostes oblidades del programa, que mai ixen en el BIM…