Ho vam dir públicament en l’últim Ple Municipal: la Cooperativa Social del Parc no pot ser condemnada a mort. L’Alcalde es va comprometre a una reunió i trobar una solució. Encara s’espera. Ho tornem a dir: els projectes socials presents i actius en Alfafar no se toquen! No poden patir ni una sola agressió més. Per tant, exigim que es complisca la paraula donada.Per que la gent que està treballant i seguint el curs de formació espeDSC_0252ra una resposta del seu ajuntament i el seu Alcalde.
Al Parc Alcosa, l’atur es del 40%, en Alfafar tenim vora 3000 persones aturades, però el index d’atur del Parc Alcosa es molt elevat i precisament per això fa falta una intervenció urgent i contundent per pal·liar esta situació. La Coordinadora fa una labor de mediació i formació molt important al Parc Alcosa i en lloc de deixar-la abandonada i sense suport econòmic, s’hauria de ampliar eixos fons per ajudar-la a millorar la seua capacitat d’integració i inserció laboral que està fent en un barri que ho necessita desesperadament.
Senyors del PP Alfafar, complisca’n amb la paraula donada a la cooperativa Social el Parc i no deixen que la desespeDSC_0251rança i l’atur continuen creixent al parc Alcosa.