Davant les últimes crítiques que el PP d’Alfafar, mitjançant el seu Blog anònim, ha fet cap els veïns que en aquest poble estem als partits de l’oposició, em veig en l’obligació de fer una contra per a dir-los 4 coses ben claretes. Per la falta de respete, i el to ple de perjudicis en la que està escrita.

Primera i molt important.

Formeu part del PP. Tingueu dignitat abans d’atrevir-vos a fer ninguna crítica a ningú, perquè l’únic que feu és repartir les misèries que queden després del filtre de la corrupció i la indecència.

Que uns senyors i senyores vinguen a fer critiques quan formen part d’un partit com el PP deixa molt a dir de la poca vergonya que els acompanya. Estendard de la corrupció, de l’entxufisme i clientelisme, que condemna a milers de dones a clíniques insalubres e il·legals per a practicar un avortament. Que segueix intentant treure profit econòmic mentre s’abandonen a les famílies valencianes, que per defensar la nostra llengua escriuen una circular en castellà i que van a tancar 160 línies en valencià arreu de tot el País Valencià, bo, podria prosseguir molts dies anotant però ho deixarem per hui. Poques lliçons podeu donar.

Segona. Els berenarots de “Cafè amb Compromís”

Aquesta iniciativa, com bé ja vos imaginareu, no sols comença per a fer-se berenarots, això podran corroborar-ho els espies que envieu els del PP als Cafès de Compromís, que ja que veniu, podrieu animar-vos a compartir taula amb nosaltres.
Be, com deia, aquesta iniciativa naix per a fer reunions obertes del grup de treball on els mateixos veïns d’ Alfafar pugen acudir i fer les seues pròpies propostes e informar-nos de com veuen el poble i viceversa. A més a més, amb aquests actes incentivem i fem una invitació a gaudir del xicotet comerç d’Alfafar, tant necessitat en aquestos temps que corren. El PP sols du a terme mesures per defensars els interessos de les grans empreses, com per eixample la més que esperada decisió de l’apertura dels diumenges a la zona comercial, agafant el mateix camí de precaritzar als treballadors com ja han fet els seus iguals a València ciutat.

Per altra banda com ja indiquem als anuncis de l’acte quincenal, esteu tots convidats a acudir, per a fer-nos crítiques constructives, per aportar idees, i per a poder unir-se a un grup que creu que un canvi de polítiques és necessari.
En Compromís per Alfafar donem la cara per a bé o per a mal, no com els covards que donen opinions tretes des de la ignorància i davall el més fosc anonimat.

Tercera.

Si de debò vos importàren els veïns d’Alfafar, es presentaríeu com acusació particular davant tanta corrupció al vostre partit. On dirigents amb el vostre mateix carnet, els cuals vos acompanyen en moltes fotos, s’ unflen les butxaques amb els diners dels contribuents, més de 100 imputats al Pais Valencia avalen aquestes paraules, i moltes signatures dels vostres consellers demanen l’indult dels que ja han passat de ser imputats a ser comdemnats.

Quarta. ¡¡¡Flamant fitxatge Indignatus!!!

Ni flamant, ni fitxatge. Ni sóc el Neymar, ni sóc més que ningú, al grup de Compromís. Clar, açò no ho entendreu vosaltres, necessitats sempre d’un lider que vos guie, tant a l’èxit com al fons del pou.
I ja està bé de tantes metàfores futbolístiques, que açò no és futbol, la politica és un tema molt, pero que molt seriós, com per a fer comparacions amb tonteries ja que les nostres decisions poden acavar sent vitals per als veïns.

Quinta (Aquesta de regal)

Tots sabem criticar, el que pocs sabem és criticar constructivament. Així que esperem que recapaciten i siguen una mica més crítics amb els seus la pròxima vegada, que no tot són meravelles senyors. Perque privatitzar tots sabem i estalviar de segur que ho fem millor que vostès, sobretot amb els sous tan elevats que cobren els seus regidors. Lo difícil és gestionar els recursos  municipals i vostès a la minima que poden s’expolsen les mans i que treballe altre, que jo estic ací per a cobrar. Netetja, manteniment, diuen que la psicóloga també la van a privatitzar, em deixe alguna cosa?
Per cert, ja els plantarem d’ací poc una moció sobre el tema, amb un informe del Tribunal de Compters.

Aixi senyors que a l’altra que vulguen fer crítiques, que almenys siguen constructives, perque si és per gestió tots sabem delegar com vostes fan.

Salutacions d’un ciutada més, que esta fart de gent que fa de la politica la seua carrera i no un servei al ciutadà.

Germà Gil